Βίντεο Μάρκετινγκ

Αυξήστε την κίνηση, την αφοσίωση και την Απόδοση επένδυσης (ROI) μέσω των υπηρεσιών παραγωγής βίντεο

Case

Προσφέρουμε ένα πλήρες σύνολο υπηρεσιών για τη δημιουργία βίντεο για την επιχείρησή σας

Προσελκύστε την προσοχή των πελατών σας. Επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Θα σας δώσουμε τα αποτελέσματα που χρειάζεστε.


Η σημασία των υπηρεσιών παραγωγής βίντεο

Είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί το περιεχόμενο βίντεο είναι τόσο σημαντικό και αποτελεσματικό αυτήν τη στιγμή όταν εξετάζετε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επεξεργάζονται πληροφορίες. Η μορφή βίντεο είναι πιο εύπεπτη σε σύγκριση με το περιεχόμενο κειμένου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο ώρες βίντεο Youtube κάθε μέρα!

Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πλήρως πόσο ισχυρό είναι το βίντεο ως μορφή περιεχομένου στο ψηφιακό μάρκετινγκ και ως συνεισφέρων στην απόδοση της επένδυσής σας.


Γιατί το βίντεο είναι τόσο αποτελεσματικό σήμερα;

Πρώτα απ 'όλα, το βίντεο είναι πολύ ελκυστικό. Οι άνθρωποι μπορούν να περάσουν πολύ χρόνο παρακολουθώντας βίντεο. Αλλά το πιο σημαντικό, τα βίντεο μπορούν να οδηγήσουν σε αύξηση των αγορών. Σύμφωνα με έρευνα, οι καταναλωτές που είδαν βίντεο έχουν 64% έως 85% περισσότερες πιθανότητες να αγοράσουν. Αυτοί είναι σημαντικοί αριθμοί που πρέπει να γνωρίζει κάθε έμπορος και ιδιοκτήτης επιχείρησης. Εμείς στο LYFE Marketing θέλουμε να χρησιμοποιούμε βίντεο για τους πελάτες μας, επειδή έχει υψηλή απόδοση επένδυσης. Στην πραγματικότητα, περισσότερο από το 50% των επαγγελματιών μάρκετινγκ συμφωνούν ότι το βίντεο έχει την υψηλότερη απόδοση επένδυσης οποιουδήποτε είδους περιεχομένου

Γιατί χρειάζεστε Βίντεο Μάρκετινγκ;

Εάν δεν έχετε ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιείτε βίντεο για ψηφιακό μάρκετινγκ, τώρα είναι η ώρα! Προβλέπεται ότι έως το 2021, το 80% της επισκεψιμότητας στο Διαδίκτυο θα προέρχεται από βίντεο. Σε αυτό το σημείο, οι μηχανές αναζήτησης θεωρούν ότι το βίντεο είναι περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και γι 'αυτό τα βίντεο είναι εξαιρετικά για SEO (και μην ξεχάσετε να βελτιστοποιήσετε τα βίντεο!).


Ένας άλλος σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να εξετάσετε τη χρήση βίντεο για μάρκετινγκ είναι επειδή οι περισσότεροι καταναλωτές λένε ότι τα βίντεο τους βοηθούν στη λήψη αποφάσεων κατά την αγορά προϊόντων. Με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να χάσετε πολλές ευκαιρίες για να κλείσετε πελάτες, εάν δεν χρησιμοποιείτε βίντεο.

Case

Πού να τοποθετήσετε τα βίντεό σας

seo

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βίντεο. Πρώτα απ 'όλα, μπορούν να τοποθετηθούν στον ιστότοπό σας. Μερικές φορές μπορεί να είναι καλή ιδέα να έχετε ένα βίντεο στην αρχική σας σελίδα, επειδή μπορεί να αυξήσει το χρόνο που αφιερώνεται στη σελίδα σας, η οποία είναι μια σημαντική μέτρηση που χρησιμοποιείται από τις μηχανές αναζήτησης για την κατάταξη ιστότοπων. Τα βίντεο είναι επίσης αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται σε σελίδες προορισμού. Στην πραγματικότητα, τα βίντεο υποτίθεται ότι αυξάνουν τα ποσοστά μετατροπών έως και 80%!


Θα πρέπει επίσης να διερευνήσετε τη δυνατότητα χρήσης των κοινωνικών μέσων ως πλατφόρμας για τα βίντεό σας. Το Facebook, το Twitter και το LinkedIn μπορούν να φιλοξενήσουν όλες τις αναρτήσεις βίντεο και ο αλγόριθμος πίσω από όλες αυτές τις πλατφόρμες προτιμούν τα βίντεο συνήθως. Το Instagram είναι γνωστό για την οπτική του φύση, όπου το βίντεο ενθαρρύνεται πάντα μέσω αναρτήσεων, ιστοριών, ζωών και IGTV. Στη συνέχεια, υπάρχει το Youtube που είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα βίντεο στον κόσμο.


Γενικά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι μηχανές αναζήτησης όπως το Google είναι όλες οι πλατφόρμες όπου μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις βίντεο. Εκτός από οργανικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι στρατηγικές, στοχευμένες διαφημίσεις βίντεο μπορούν να είναι ισχυρές στην αύξηση της επισκεψιμότητας και των μετατροπών που αναζητάτε.


Case

Παράγοντες που μετρούν την αποτελεσματικότητα των βίντεό σας

  • Σύμπλεξη
  • Προβολή πλήθους
  • Κοινωνική κοινή χρήση
  • Αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων
  • Παρακολούθηση μετατροπών

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

Αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους και τις απαιτήσεις βίντεο

Τι είδους βίντεο χρειάζεστε; Διαφορετικοί τύποι βίντεο απαιτούν να ακολουθήσουμε διαφορετικές διαδικασίες Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να συντονίσουμε μαζί σας και να μάθουμε για εσάς ως επιχείρηση και τι είδους βίντεο αναζητάτε.

Παίρνουμε την εφοδιαστική του Shoot Ready

Μόλις καταλάβουμε τον τύπο του βίντεο που πρέπει να δημιουργηθεί, θα απαριθμήσουμε τα πράγματα που απαιτούνται για τη δημιουργία του. Ίσως χρειαζόμαστε ένα δείγμα του προϊόντος σας για παράδειγμα ή μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε μια λήψη στο γραφείο σας. Θα εξετάσουμε κάθε λεπτομέρεια και θα διαμορφώσουμε τις απαιτήσεις για το βίντεο.

Κάνουμε τη μαγεία μας την ημέρα των γυρισμάτων

Για λήψεις προϊόντων συνήθως το κάνουμε στο στούντιο μας όπου έχουμε τη σωστή ρύθμιση. Για άλλες μορφές βίντεο που πρέπει να γυριστούν στην τοποθεσία, η ομάδα μας θα μεταβεί στον ιστότοπο και θα φέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Η διαδικασία επεξεργασίας

Το τμήμα επεξεργασίας στη διαδικασία παραγωγής βίντεο είναι εξίσου σημαντικό με την πραγματική λήψη. Η επεξεργασία είναι όπου θα έχουμε νόημα από όλα τα πλάνα που τραβήξαμε. Εδώ προσθέτουμε εφέ και κινούμενα σχέδια που μπορούν να ενισχύσουν το μήνυμα που θέλετε να παραδώσετε.

Επανεξέταση και αναθεωρήσεις

Θα σας παρουσιάσουμε αυτό που έχουμε δημιουργήσει και αν έχετε αιτήματα για αναθεωρήσεις, τότε θα εργαστούμε σε αυτά. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το βίντεο, τότε θα σας το παραδώσουμε στην τελική μορφή που έχουμε συμφωνήσει.

Το περιεχόμενο βίντεο λειτουργεί και μπορούμε να μεταφέρουμε το περιεχόμενο βίντεο στο επόμενο επίπεδο

Γιατί να επιλέξετε Zante Marketing;

Μπορούμε να δημιουργήσουμε το σωστό βίντεο για την επιχείρησή σας, αλλά οι υπηρεσίες μας δεν χρειάζεται να σταματήσουν εκεί. Το ZaneMarketing είναι ένα γενικώς διά όλα ψηφιακό μάρκετινγκ.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τραβήξουμε αυτό το βίντεο που δημιουργήσαμε για εσάς και να το προωθήσουμε αποτελεσματικά. Οι αριθμοί και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το βίντεο είναι ο πιο υποσχόμενος τύπος περιεχομένου και προβλέπεται να παραμείνει έτσι. Εμπιστευτείτε την ομάδα μας βίντεο για να δημιουργήσετε το καλύτερο περιεχόμενο για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο μέλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.

seo